Concept

„Daca as avea timp …”. De cate ori spui asta cand vine vorba de ingrijirea corpului tau, de exercitii fizice sau mers la sala? Este greu sa faci slalom intre birou si viata de familie, printre zecile de probleme pe care trebuie sa le rezolvi zilnic. Ai dedica totusi 20 de minute pentru corpul tau?

Body Concept iti ofera timpul de care ai nevoie pentru a te mentine in forma si pentru a avea un corp de invidiat!

In doar 20 de minute poti beneficia de o sedinta completa de antrenare a corpului tau, cu un minim de efort. Energie, Sanatate, Frumusete. Ti le livram in formula condensata. Cum reusim?

Tehnologia de ultima ora este micul nostru secret. Doua aparate, Miha Bodytec si CaviShape, se inteleg de minune si se completeaza reciproc pentru a-ti pune corpul la treaba fara un efort evident. Fiecare muschi si fiecare articulatie capata atentia cuvenita prin electrostimulare profunda. Fiecare celula de grasime este gasita, topita si eliminata prin radiofrecventa si cavitatie.

Iti oferim tonifiere, relaxare si o stare generala de confort!

Ce ai spune de „un alt fel de a slabi”? Fara zeci de ore de efort fizic. Fara creme „speciale”. Fara diete tinute luni intregi fara nici un rezultat.
Iti oferim un mod revolutionar de a avea grija de corpul tau, de a-l ajuta atunci cand nu mai face fata stresului si modului de viata. Scadem centimetri si kilograme acolo unde este nevoie sau adaugam masa musculara acolo unde doresti prin programe complet personalizate.

Antrenorul tau personal te va insoti la fiecare sedinta adaptand aparatele folosite pentru a obtine un randament maxim. In plus, acestea au capacitatea de a memora in detaliu parametrii corpului tau.

Miha Bodytec si Cavishape sunt special construite pentru a raspunde nevoilor oricarei persoane, barbati sau femei, indiferent de varsta.

Unde ne gasesti? La un pas de punctul zero al capitalei, in cadrul Academiei Center. Am ales o locatie care sa se potriveasca perfect cu conceptul nostru de ingrijire a corpului: Discreta, Intima, cu Stil. .

Merita sa investestesti 20 de minute in corpul tau! Vino sa descoperi un nou Concept de a face fata provocarilor zilnice!

Cu drag,
Echipa Body Concept

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu