miercuri, 24 iulie 2013

Metode prin care poti slabi natural

Dietele pot deregla modul normal de functionare al organismului, poti slabi cateva kilograme folosind aceste metode, dar noi credem ca cea mai buna solutie este schimbarea treptata a stilului de viata pentru a fi sanatoasa si frumoasa in acelasi timp.
Primul nostru sfat pentru a slabi sanatos este sa mananci de 5 ori pe zi portii mici. Micul dejun este prima masa a zilei peste care multi dintre noi au inceput sa sara, dar este cea mai importanta pentru ne ajuta sa acumulam energia necesara pentru a avea o zi activa.
Bea mai multa apa. Stim ca este deja un cliseu si ca teoretic toata lumea ar trebui sa bea 2 litri de apa pe zi, dar trebuie sa stii ca acest lucru nu este adevarat, cantitatea de apa necesara se calculeaza in functie de greutatea si stilul tau de viata, incepe prin a bea cel putin 4 pahare pe zi dupa care poti creste treptat.
Mananca mai multe fructe proaspete. Inlocuieste ciocolata sau produsele de patiserie cu un fruct de sezon, este mai sanatos si iti va tine de foame mai mult timp.

Portiile mici si dese cheia marilor succese. Asa este, cand mananci des ai stomacul plin si vei putea renunta la alimentele nesanatoase, foamea te face de obicei sa devii pofticioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu